Zollča bude maminkou

Ahojky všichni, mám novinu. Já Zollča budu maminkou, a to už začátkem července. Moje námluvy proběhly romanticky v první májový Den lásky a to přímo pod rozkvetlou třešní. Tak co víc chtít? No přece, hlavně aby se moje dětičky v pořádku narodily, vyrostly ve zdravé a krásné hafany, a když už mají tak symbolický den začátku, aby rozdávaly lásku.

Jejich taťka je Xandík, moc krásný pes, otec řady výstavně úspěšných potomků. Říká moje panička, že mamča Pellča měla s Xandíkem také děti, úspěšný vrh Y, tak prý i já bych mohla přivést na svět nějakého „výstaváka“. Ale hlavní prý je, abychom byli všichni zdraví. No, já už to tedy chci mít za sebou, sotva se kulím, a to mám ještě víc než dva týdny před sebou. Uff!!! 😉

U Orsíků bylo jako vždy prima, Xandíkova panička mi dala za to, že jsem byla hodná, psí dobrůtky – šest mlsinek pro každé štěňátko jedno, tři pro kluky a tři pro holčičky. Já bych mlsala dál, ale moje panička rozhodla, že prý mi to stačí. Tak uvidíme… Jinak se mám moc dobře, vydatně baštím, chodíme hodně na procházky a svoje těhotenství si užívám. Moje panička se mi směje, že se jsem důležitá jako „matka rodu“. A také jsem prý chovná fena, a to doslova, jak jen mám možnost, už se tisknu k paničce, nejraději bych jí vylezla na klín.

Měli jsme doma návštěvu, přišla Ilonka s malými kavalírčími miminky, tak jsem se s nim také mohla poňuchňat. Ti byli ale slaďoučcí a jak krásně voněli, můžete se na ně podívat v mé fotogalerii nebo na stránkách chovatelské stanice Arinin sen. A kdybyste někdo hledal super kámoše, dva malí kluci čekají právě na Vás.